Samenwerking

Wij werken nauw samen met Zorghoeve de Deele, Zorgboerderij het Zorgboerdereitje en het Boerdereitje. Al deze bijzondere bedrijven met elk hun specifieke karakter liggen op hetzelfde terrein.  

Zorghoeve de Deele biedt een plek aan mensen die behoefte hebben aan een sociale daginvulling waarbij plezier en gezelligheid voorop staan. Een behoefte die kan ontstaan door lichamelijke of psychische problemen of door andere omstandigheden.

Het Zorgboerdereitje is een woonvorm voor begeleid wonen. Het biedt ruimte aan 6 cliënten. De Boshoeve en het Zorgboerdereitje delen hun kennis en expertise om zo te blijven werken aan kwaliteit. De bewoners van het Zorgboerdereitje kunnen deelnemen aan het programma bij de Boshoeve.

Het Boerdereitje staat garant voor hoogwaardige producten waarin de agrariër centraal staat. Het assortiment varieert van dagverse eieren tot een breed scala aan ei-producten. De Boshoeve en het Boerdereitje werken samen door deelnemers de mogelijkheid te bieden, werkzaamheden te doen bij het Boerdereitje.

Activeringscentrum de Boshoeve
Schuineslootweg 140
7777 ST Schuinesloot
[email protected]
06-11277918